Når en person har gået på at se til din barndom fyldt med kjole op sige
نوشته شده توسط : nongxiunen
Jeg ved, du elsker gratis, at kende din afhængighed af bundet. Helt gratis gør du forvirret, spurgte du vores fulde af ånde. Og oprejst end fingre fastgjort godt, jeg kender. I det tidlige forår, det er stadig meget koldt, kvaster er smukke, tykkelse moderat, du justere stropper til gratis dine fødder, gå på Sultan. For at undgå denne forlegenhed, Xiao bian besluttede at give veninder søger "virkelig gode sko." Det kan ikke mere smukke udseende, men har en blød pasform, let og nem, linet op til foråret af god vilje. Seed spiring, vidjer nye, foråret er stille og roligt kommet tegn på genoplivning af alle ting. Start skiftende udsigt over fødderne bør også være lejligheden, liv tilbage til lys og kommende forår. Nogle siger, at skønhed kommer ud, derefter med henblik på at søge skønhed. Lille sløjfe er blomstrende i tæerne af Ballet, bløde folder omhyggeligt zhuyuanyurun tå forkælelse med runde hoved, meget fleksible gummi 1cm rundt i bunden af tykkelsen af den effektive dæmpning mund pres, daglig pendling komfort siger ikke, rejse lange afstande vil ikke være svært.


Når en person har gået på at se til din barndom fyldt med kjole op sige "sælge MoEnike air max 90 dam  skammelige" når disse fire ord, hans hjerte skal har været fyldt med syre af eddike. Bare at sidde på en dejlig ansigt og ungdommelige år, egen sælger Moes berettigelse. Classic Hello Kitty, bare uskyldige du. En udflugt til udkanten af skønhed og hvordan kan det være uden kamera til at optage øjeblik skønheden? Charmerende lille MM kezhe rolig, Lejligheder til høj, hvad er så? Moderat højde stigende sko, der er ingen følelse af tyk kiler, flere meter inde i spænde design, sikker og høje. Enduring britiske Oxford er sko populære på grund af deres unikke kvaliteter. Mellem mellem sneakers og sportssko, frisk og simpel styling er meget god blanding, slank en elev med en let, åndbar mund lædermateriale. Afslappet modetrend i de nyeste stilarter, blændende metalliske nuancer er alle helt stilfulde, bekvem og fit Velcro afviger med stringens, mere uformelle clichéd tegn. Beskyttelse ankel høj design, skal du vælge sko som det er meget godt, selvom du ikke fortælle mig, jeg ved, at dit hjerte for evigt med et barn, en glad en se noget lignende i øjnene på alle åbnede blomsten. Hvide sko blev fyldt med ren og frisk smag, du bære det til at hoppe, hvordan cute, uartig. Du er virkelig smuk!


Korte fibre splejsning er ankelstøvler til at tage højde for opfindsomhed af overgangen i vinteren og foråret, varmt lys stadig mere faldt sammen med foråret kjoler, ofte ses Maoni match. Særskilt og klart tekstur af træsko, plain afslører og usminket enkelhed, adelen af læderet afsted til yderst. Sko ingen snørebånd, dovne folk gå gennem slips, snørebånd, problemer, hvor meter i længden, er også fremhævet. Slips-back modeller har de modsatte egenskaber af snørebånd en takkede nike air max tn damvikling ud distraherende, sarte natur. Lav profil kontraster haler og høj luksus af diamantsmykker, fremhæve vigtigste ikke bliver tabt på grund af tilfældige design højdepunkter, også vil ikke være så smukke og kontraproduktivt. Med kombineret med en rå lyd, skyldes for at stige i størrelse og er mere behagelig. Sammenlignet med stigningen, er platform sko eller hæle kom ud af sådanne høje design dupsko mere nyde. Medfølelse ikke dække ikke maske holdning ærligt højde Ulempen for lys, stærke hjerte og fuld af tillid viser, som Leopard dominerende. Footless fejede sæson skal have ankel støvler bred verden af forår, efterår og vinter for tre sæsoner har sin skygge. I modsætning til modeller i efterår og vinter-forår velegnede sko-ingen varm ned, mere til fjederen temperaturer. Enkle, men elegante læder sløjfe. V sort med metal udstråler beslutsomhed og viril, ædle gas natural ikke mangler kvindelighed er svære at skimte. Potteplanter på kanten af ankelstøvler op små, sarte sort halv gennemsigtig lace, sexy, blide temperament levende arving.




:: بازدید از این مطلب : 811
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 5 اسفند 1392 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: